sinn1
sinn2
sinn3
sinn4
sinn5
sinn6

Sinn - Spezialuhren

Sinn Spezialuhren prepoznatljiv je po funkcionalosti i inovativnosti. Ovaj nemački brend osnovan je 1961. godine u Frankfurtu i najpozntiji je po ronilačkim i pilotskim modelima ručnih satova. Sinn ronilački satovi su oficijelni satovi elitnih jedinica Nemačke federalne policije sa vodootpornošću do 12.000m. Pilotski satovi ovog brenda izdvajaju kao satovi sertifikovani prema TESTAF standardu za pilotske satove, kojim je dokazano da mogu da zamene neke od instrumenata za merenje vremena u avionima i podnesu ekstremne uslove tokom letenja. Pored velikog broja sertifikovanih tehnoloških inovacija, Sinn je dobitnik i više nagrada u oblasti dizajna.
www.sinn.de

Victorinox

Od svog osnivanja, pre 130 godina, fokus časovničarske kuće Victorinox bazira se na tradiciji, kvalitetu i inovativnosti. Filozofija porodične kompanije temelji se na čvrstim vrednostima koje osiguravaju kontinuirani rast.
Zbog svoje istorije i iskustva, Victorinox je poznat po svojoj ,,švajcarskoj preciznosti’’ kao i odličnom odnosu cene i kvaliteta svojih satova.
www.swissarmy.com

Victorinox 1
Victorinox 2
Victorinox 4
Victorinox 5
Victorinox 6
Zeno 1
Zeno 2

Zeno Watch Basel

Zeno-Watch Basel je nezavisna švajcarska časovničarska kuća od 1922. godine. Ova porodična kompanija je poznata po izvanrednim i funkcionalnim satovima. Njihovi satovi, mehanički ili kvarcni, proizvode se u malim serijama. U ponudi su ručni i džepni satovi. Zeno-Watch Basel je kuća poznata po kvalitetu i pristupačnim cenama.
www.zeno-watch.ch

Claude Bernard

Claude Bernard je švajcarska časovničarska kuća. Svaki sat sastavljen u radionicama kompanije, deo je visoko kvalitetne izrade. Način izrade isti je generacijama i podrazumeva iskustvo i pasiju časovničara u Claude Bernard kompaniji.
www.claudebernard.ch

Claude Bernard 1
Claude Bernard 2
Rapport1
Rapport 2
Rapport 3
Rapport 4

Rapport London

Od 1898. godine, Rapport London je proizvođač ručno rađenih luksuznih aksesoara za satove. Njihovi proizvodi sinonim su stila i kvaliteta. U ponudi se nalaze automatski navijači satova, kutije za čuvanje satova i nakita kao i dodatni kožni aksesoari. Svi proizvodi napravljeni su po najvišim standardima i nude različiti izbor modela i boja svojih proizvoda.
Sve Rapport kutije za navijanje satova imaju projektovane mehanizme sa više vrsta podešavanja koja se mogu prilagoditi svakom satu.
www.rapportlondon.com

Kuki

Kuki je porodična kompanija iz Slovenije koja proizvodi kaiševe za satove visokog kvaliteta od 1963. godine. KUKI se pojavljuje na internacionalnom tržištu 1991. godine kada se prvi put pojavljuje na Baselworldu. Danas, Kuki svoje kaiševe prodaje u više od 20 zemalja širom sveta. Kvalitet Kuki kožnih kaiševa predstavlja kombinaciju ručnog rada i moderne tehnologije. Proizvode se u velikom izboru različitih vrsta koža.
www.kuki.si

Kuki 1
Kuki 2
Kuki 3